Kvantum

Enheder, stk., Liter, Antal ... kært barn mange navne. Hvis du anvender modulet KVANTUM i e-conomic, hvormed enheder registreres ved bogføring, så har du mulighed for også at arbejde med kvantum i budget123.

Det betyder, at alle de enhedstyper (fx stk., antal, timer, liter, kWh osv) du har oprettet i e-conomic automatisk overføres til budget123 - både til brug for budgettering og rapportering.

Grafisk fremstilling af antal solgt vs forventet

Kvantum er et tilkøb i budget123, og skal aktiveres af en administrator, så kontakt os på hotline for en gennemgang eller opsætning. Du finder priserne her.

Når Kvantum er aktiveret i budget123, kan du i dimensionsvælgeren se de forskellige typer og dynamisk filtrere i forhold til hvilke(n) du ønsker at arbejde med. På alle dine Specifikationer og Kontospecifikationer, vil du i toppen af siden finde knappen KVANTUM. Med den kan du folde udfolde/indsnævre detaljeringgraden på siden.

Kvantum i budget123

For hver konto, og hver afdeling, vil du nu se rækker med enheder og enhedspriser. Anvender du en Visning med Budget-kolonner så kan du hurtigt taste antal og pris og regne fx omsætning ud. Viser du realiserede-kolonner, fra i år eller sidste år (S.Å.), vil du få vist den bogførte mængde og månedens gns

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.