Administrér dine kunder

 

Som administrator i budget123 har du funktioner til rådighed, der gør det nemt at betjene mange kunder. Læs med her for at finde ud af, hvordan du gør.

Se filmen

Et par små ting er ændret i forhold til filmen her, vi arbejder på en fuldt opdateret film, men strukturen og måden at navigere på er som vist.

 

Sådan logger du ind som administrator

Gå til login-siden (mitbudget123.dk), og indtast dine login-oplysninger. Dem har du modtaget i en mail fra os, og de består af et id, et brugernavn og en adgangskode.

Med disse koder logger du ind i en administratorlicens, som skaffer dig nem og direkte adgang til de virksomheder med budget123, som du er revisor, konsulent, bogholder eller administrator for.

du starter på Siden [Seneste logins], da den viser dig en liste med de licenser, der senest har været taget i brug.

 

Klik på farven yderst til højre, hvis du vil tildele hver virksomhed en bestemt farve. Du kan både vælge fra en farvepalette, eller angive en HEX-kode.

Hvis du ikke kan se en blå login-knap til venstre, ud for en licens, er det fordi der er flere Brugere i denne licens. Hold nu musen over "Login som..." og vælg hvilken af brugerne du ønsker at arbejde som.

 

 

Administrator-menuen øverst i billedet

Den øverste menu, med seneste login og Logud er et fast element, du altid har adgang til – også når du i din egenskab af administrator arbejder i en kundes licens.

  • Punkterne til venstre afhænge af, hvilke rettigheder du er tildelt enten af budget123 eller af din kollega, som er superbruger på domænet.

  • Yderst til højre kan du altid se, id'et på den licens, du sidst var logget ind i. Id'et står umiddelbart efter snabel-a'et (@).  Brugerprofil 

 

Sådan redigerer du din brugerprofil

For at redigere din profil, f.eks. ændre din adgangskode, klikker du på dit brugernavn i øverste højre hjørne.

Her kan du bl.a. aktivere tofaktorgodkendelse for login.

 

Sådan sorterer og søger du i tabelindhold

Du kan sortere i samtlige tabellers indhold ved at klikke på hver enkelt kolonnes overskrift. Sortér f.eks. efter virksomhedsnavn eller seneste login, og brug [Ctrl+F],

hvis du søger en specifik tekst eller et tal i en lang liste.

Sorter data

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.