Med brugernes ord

Vores brugere har sat ord på deres erfaringer med budget123.
Tak for det – vi kunne ikke have sagt det bedre selv.

Prøv budget123

Brugernes ord
Virksomhed Citat Navn

Milling Hotels

"budget 123 har virkelig sparet os tid og penge samtidig med, at det giver os et fantastisk økonomisk overblik. Jeg er typen, der kender alle mine tal, så umiddelbart troede jeg ikke, at jeg havde så meget behov for et program. Men nu kan jeg se, hvor smart det er, hvor meget mere overblik det har givet, og hvor meget tid det har sparet os for."

Læs hele casen her
Milling Hotels

Dorte Milling

Dorte Milling
Koncerndirektør


ORDRESTYRING

”budget123 er et meget intuitivt produkt... Vi skaber nemt vores egne rapporteringer, og da vi er en del af en koncern, hvor der til tider kan være stort behov for at se vores resultatopgørelse på flere forskellige måder, er dette uvurderligt for os, fordi det er tidsbesparende.

Systemet er let at tilgå, og overgangen til det er foregået nemt og glidende.

budget123 er et fremragende værktøj for os - pris og funktioner ligger fantastisk godt i forhold til andre produkter på markedet, og jeg vil helt klart anbefale budget123 til andre med samme virksomhedsstruktur som vores.”

Læs hele udtalelsen her

 

Jacob Guido Klausen

Jacob Guido Klausen
Økonomichef

 

 


FAS

”Vi har siden 2017 benyttet budget123 til månedsrapportering til vores bestyrelser, og til at styre likviditet og pengestrømsopgørelser – vi bruger systemet både på hele vores koncernregnskab og på vores enkelte selskaber.

Systemet er meget brugervenligt, og løser virkelig de udfordringer, som vi tidligere havde med manuelt regnskab... Samarbejdet med budget123 er fleksibelt og fint, og jeg er meget begejstret for det. [Supporterne] er rigtige gode til at få lavet det, jeg beder dem om… budget123 er super godt, og jeg vil helt klart anbefale det til andre.”

Læs hele udtalelsen her


Ann Stennicke

Ann Stennicke
økonomichef

 

 


 

Sandgrav Solutions 

"Intuitivt, effektivt og professionelt - så enkelt kan det siges. budget123 er et budgetteringsværktøj på et tårnhøjt niveau… "

Frederik Sandgrav

Frederik Sandgrav


Hauerbach Outsourcing

"...det er ekstremt tidsbesparende i forhold til at kvalitetssikre og kontrollere mit eget arbejde. budget123 adskiller sig ved, at man kan forecaste og få ret nøjagtige budgetter, man kan lave formler i egne skabeloner, og udarbejde underbudgetter langt ned i detaljen. Jeg har benyttet budget123 siden 2015, og samarbejdsprocessen har været helt fantastisk." 

Læs hele udtalelsen her
Hauerbach Outsourcing

Lene Hauerbach

Lone Hauerbach
Indehaver


GRILLEN BURGERBAR

"Vi blev hurtigt trygge ved systemet, og valgte derefter en koncernløsning til vores 12 virksomheder. Økonomiafdelingen benytter dagligt budget123 til blandt andet likviditetsbudget og pengestrømsanalyse. Vi kan nøjes med at gå ind i ét system, klikke på opdatér, og få et klart billede af, hvordan det går..."

Læs hele udtalelsen her
Grillen Group

 

Lene Berg Laursern

Lene Berg Laursen
Koncern-bogholder


Zenegy

”Vi havde brug for en hurtig, finansiel rapporteringsløsning med konsolidering af flere selskaber. Vi valgte koncernløsningen fra budget123, og den har været enkel, smidig og hurtig at implementere på de tal, som vi allerede havde i vores bogføringssystem. Onboarding-processen har været nem, og supporterne har været søde og superfine at snakke med.”

Jes Tækker Stemann Brinch, CEO and founder, Zenegy

Jes Tækker Stemann Brinch

Jes Tækker Stemann Brinch,

CEO and founder

 


Zignifikant

"I stedet for en kedelig saldobalance, kan vi levere et visuelt økonomisk overblik over deres situation. Styrken ved systemet er, at det visuelt kan tilpasses vores kunders behov. ... - og så leverer de hurtigt, når man kontakter dem. Tommel op.”

Læs hele udtalelsen her
RegnskabsSpecialisten

Sune Schmidt-Hylleborg

Sune Schmidt-Hylleborg
Teamleder 


DP Consult

”Siden jeg i 2017 begyndte at anvende budget123, er mine arbejdsprocesser og rapportering til kunderne blevet væsentligt forbedret, og jeg kan hurtigere levere reviderede budgetter og estimater for resten af året.”

Læs hele udtalelsen her
DP Consult

Dorthe Poulsen

Dorthe Poulsen 
Indehaver 


Online City

budget123 gør en verden til forskel i Online City. Før vi fik budget123 brugte vi urimeligt mange mandetimer på budgetprocessen. Nu har vi et levende budget med integration til vores regnskabsprogram, så det er slut med at opdatere excelark i det uendelige.

Jeg er ingen budgethaj, så for mig er det en gave, at mit overfladiske kendskab til budgetbegreber rækker. De gode funktioner ligger allerede i budget123, så det er bare at bruge dem. For mig er budget123 et cockpit, der fortæller mig vigtige ting som, hvor jeg skal investere, så jeg lægger hellere end gerne navn til en anbefaling. Online City

Thomas Hofmann

Thomas Hofmann
Direktør


gills-economics

”...[budget123] var ret smart og intuitiv. Derfor foreslog jeg to af mine koncernkunder at bruge programmet... i dag kræver bankerne, at man leverer et budget, der talmæssigt hænger sammen i regnskabet – og det kan man med budget123, fordi programmet henter tallene i e-conomic... 

Stiller vi spørgsmål til supporterne, som de ikke kan svare på, går der max. en time, så vender de tilbage med en løsning.....”

Læs hele udtalelsen her:
gills-economics

Michael Gillsmark

Michael Gillsmark

CEO


Vestfrost Solutions

Hos Vestfrost Solutions har vi en del afdelinger, så jeg er rigtig glad for, at budget123 gør det muligt at budgettere på dimensioner. Budget123 er brugervenligt og overskueligt, og det er klart en fordel, da de enkelte afdelingschefer selv indtaster deres budgetter. Jeg kan herefter nemt og hurtigt se virksomhedens samlede budget i budget123.
Vestfrost Solutions


Malene Ravn

Malene Ravn
Controller


Allsize

budget123 er stabilt og effektivt. Og så fungerer det rigtig godt som styringsværktøj i dagligdagen – jeg kalder hurtigt budgetter frem og får et samlet, opdateret overblik. Allsize

Steen Dalgaard


 

Centic

Et rigtig godt supplement til e-conomic. Man kan lynhurtigt analysere sine tal ved at trykke på en knap og så få opdateret sine data fra økonomisystemet.
Centic

Per S. Nielsen

Per S. Nielsen
Økonomiansvarlig


 

Gubra

budget123 er det bedste budget-værktøj jeg har mødt til dags dato. Jeg vil gå så vidt som til at sige at det program gør det sjovt at lægge budget. Det er let at gå til og fokuserer på at levere brugbare tal også til ikke regnskabseksperter.

Perfekt til forecasting og likviditet! Og supporten er i top! Samspil med e-conomic er også super så max stjerner til Budget123.
Gubra

Flere referencer fra e-conomicbrugere

Niels Vrang

Niels Vrang
CEO


Boe Regnskab & IT

For mig er budget123 først og fremmest tidsbesparende og pålideligt. Jeg kan regne med tallene, og jeg kan trække nogle overskuelige rapporter, som tit hjælper mig, når jeg skal formidle mit arbejde for de mindre virksomheder, jeg rådgiver.
Boe Regnskab & IT

Solveig Boe
Rådgiver

 


Faarevejle Fri- og Efterskole

budget123 er så brugervenligt og tilgængeligt, at jeg har kunnet navigere i det fra første log in. Det har været nemt at implementere systemet, ikke mindst pga. en effektiv service fra budget123, og min bestyrelse har allerede udvist begejstring for rapporteringsmulighederne.
Faarevejle Fri- og Efterskole

 


Pia M. Tholander

Pia M. Tholander
ForretningsførerLægårdens Idrætsefterskole

budget123 er et rigtig godt værktøj. Vi har tidligere brugt et regneark som budgetværktøj. Efter vi har fået budget123, kan vi nu løbende, uden ekstra indsats, se, om vi holder vores budget.

Vores bestyrelse har til tider haft svært ved at se, om vi var foran eller efter budgettet, men det kan de nu. De har udtrykt stor tilfredshed med, at de meget bedre og meget hurtigere kan følge udviklingen.
Lægårdens Idrætsefterskole

Niels Urup
ForstanderJOBINPLACE

 

Vi vil ikke taste det samme tal to gange, og det kommer vi ikke til her, da systemerne snakker sammen.

Læs hele casen om JOBINPLACE  
JOBINPLACE


Troels Seerup
Troels Seerup
Adm. direktør


GRAKOM

Vi har fået frigivet resurser i vores økonomistyring med budget123. I stedet for at bruge tid og mange kræfter på tunge og manuelle arbejdsgange kan vi bruge tiden på at udvikle en mere fokuseret budgetopfølgning, der understøtter beslutningsgrundlaget.

Læs hele casen om GA 
Grakom


Jens Suhm

Jens Suhm
Økonomichef


 

responsum

Det er virkelig genialt. Og sparer mængder af tid. Du trykker på opdatér og Bum! Så henter du data ud fra dit økonomisystem, som du kan bygge videre på.

Jeg begyndte at bruge budget123, fordi det var fuldt integreret med e-conomic, som jeg brugte i forvejen, og jeg lærte hurtigt, at budget123 er meget let at gå til. Alle funktioner og handlinger foregår intuitivt og let.
Responsum

Steen Løcke

Steen Løcke
Administrationschef


FMS

Med budget123 har jeg altid et godt og opdateret overblik over vores budgetter. Jeg kan lave daglige eller ugentlige opdateringer, der giver et aktuelt billede af vores økonomiske situation, og jeg ser hurtigt, om vi er foran eller bagud i budgettet.

Samtidig er det let at lægge budgetter ind, og endnu lettere at trække rapporter ud, der er forståelige for alle i virksomheden.
FMS

Jens Færgemand

Jens Færgemand
Administrationschef


 

BM Maskinteknik

Med budget123 fik vi et redskab, der på en enkel og nem måde sammenholder vores budget og regnskab. Samtidig er det løbende opdateret, og rapporterne – særligt driftsrapporten på én A4-side - er meget overskuelige.
 
Tidligere lavede vi budgettet i et regneark, og det var tungt og statisk, men nu er regnskabet blevet helt anderledes levendegjort med budget123. Det er for eksempel meget nemt at lave både budgetter og forskellige forecast, hvilket vi har stor glæde af, når vi kigger på nye muligheder og situationer for virksomheden.
BM Maskinteknik

Bodil G. Sørensen

Bodil G. Sørensen
Kontorassistent

 


Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.