Med brugernes ord

Vores brugere har sat ord på deres erfaringer med budget123.
Tak for det – vi kunne ikke have sagt det bedre selv.

Prøv budget123

Brugernes ord
Virksomhed Citat Navn

Milling hotels

budget 123 har virkelig sparet os tid og penge samtidig med, at det giver os et fantastisk økonomisk overblik. Jeg er typen, der kender alle mine tal, så umiddelbart troede jeg ikke, at jeg havde så meget behov for et program. Men nu kan jeg se, hvor smart det er, hvor meget mere overblik det har givet, og hvor meget tid det har sparet os for.

Læs hele casen om Milling Hotels  
Milling Hotels

Dorte Milling

Dorte Milling
Koncerndirektør


AKF

budget/report123 är ett användarvänligt rapporteringsverktyg, som på ett mycket enkelt och överskådligt sätt presenterar ditt företags ekonomi. Verktyget är bra för ledningen, styrelsen, investerare och även banken. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Budget/Report123 till alla som använder e-conomic - marknadens absolut bästa budgeterings- och rapporteringsverktyg!
AKF Consulting AB

Annika Forsberg

Annika Forsberg
Innehavare Støttecompagniet

Varmt velkommen, budget123! Som indehaver af en travl vækst-virksomhed har det været lykken at sige farvel til regnearksgrafer og tidsspilde! Ledelsesrapporter er blevet et nemt klik på knappen "print". Og jeg er ikke længere flaskehalsen som 'den-eneste-der-er-en-haj-til-regneark'. Det betyder, at mine ledere let kan følge med løbende – og selv kan trække de rapporter, de behøver.

budget123 er især et enkelt og meget stærkt budgetværktøj. App'en har en fin brugerflade, nemme indstillingsmuligheder, gode overbliksbilleder over driften, smukke grafer og løbende realiserede tal direkte fra e-conomic - uden besvær. Altså samlet; en app made in heaven :-) Også tusinde tak for super sød og kvik telefonsupport, da der var en enkelt indstilling der drillede :-) StøtteCompaniet

Flere referencer fra e-conomicbrugere

Hanne Veje

Hanne Veje
Indehaver


Online City

budget123 gør en verden til forskel i Online City. Før vi fik budget123 brugte vi urimeligt mange mandetimer på budgetprocessen. Nu har vi et levende budget med integration til vores regnskabsprogram, så det er slut med at opdatere excelark i det uendelige.

Jeg er ingen budgethaj, så for mig er det en gave, at mit overfladiske kendskab til budgetbegreber rækker. De gode funktioner ligger allerede i budget123, så det er bare at bruge dem. For mig er budget123 et cockpit, der fortæller mig vigtige ting som, hvor jeg skal investere, så jeg lægger hellere end gerne navn til en anbefaling. Online City

Thomas Hofmann
Direktør

 


Vestfrost solutions

Hos Vestfrost Solutions har vi en del afdelinger, så jeg er rigtig glad for, at budget123 gør det muligt at budgettere på dimensioner. Budget123 er brugervenligt og overskueligt, og det er klart en fordel, da de enkelte afdelingschefer selv indtaster deres budgetter. Jeg kan herefter nemt og hurtigt se virksomhedens samlede budget i budget123.
Vestfrost Solutions


Malene Ravn

Malene Ravn
Controller


Allsize

budget123 er stabilt og effektivt. Og så fungerer det rigtig godt som styringsværktøj i dagligdagen – jeg kalder hurtigt budgetter frem og får et samlet, opdateret overblik. Allsize

Steen Dalgaard


Centic

Et rigtig godt supplement til e-conomic. Man kan lynhurtigt analysere sine tal ved at trykke på en knap og så få opdateret sine data fra økonomisystemet.
Centic

 

Per S. Nielsen

Per S. Nielsen
Økonomiansvarlig


Gubra

budget123 er det bedste budget-værktøj jeg har mødt til dags dato. Jeg vil gå så vidt som til at sige at det program gør det sjovt at lægge budget. Det er let at gå til og fokuserer på at levere brugbare tal også til ikke regnskabseksperter.

Perfekt til forecasting og likviditet! Og supporten er i top! Samspil med e-conomic er også super så max stjerner til Budget123.
Gubra

Flere referencer fra e-conomicbrugere

Niels Vrang

Niels Vrang
CEO


Boe IT og regnskab

For mig er budget123 først og fremmest tidsbesparende og pålideligt. Jeg kan regne med tallene, og jeg kan trække nogle overskuelige rapporter, som tit hjælper mig, når jeg skal formidle mit arbejde for de mindre virksomheder, jeg rådgiver.
Boe Regnskab & IT

Solveig Boe
Rådgiver


Faarevejle efterskole

budget123 er så brugervenligt og tilgængeligt, at jeg har kunnet navigere i det fra første log in. Det har været nemt at implementere systemet, ikke mindst pga. en effektiv service fra budget123, og min bestyrelse har allerede udvist begejstring for rapporteringsmulighederne.
Faarevejle Fri- og Efterskole

 


Pia Tholander

Pia M. Tholander
Forretningsfører


Lægårdens idrætsefterskole

budget123 er et rigtig godt værktøj. Vi har tidligere brugt et regneark som budgetværktøj. Efter vi har fået budget123, kan vi nu løbende, uden ekstra indsats, se, om vi holder vores budget.

Vores bestyrelse har til tider haft svært ved at se, om vi var foran eller efter budgettet, men det kan de nu. De har udtrykt stor tilfredshed med, at de meget bedre og meget hurtigere kan følge udviklingen.
Lægårdens Idrætsefterskole

Niels Urup
Forstander


Jobinplace

Vi vil ikke taste det samme tal to gange, og det kommer vi ikke til her, da systemerne snakker sammen.

Læs hele casen om JOBINPLACE  
JOBINPLACE


Troels Seerup
Troels Seerup
Adm. direktørVi har fået frigivet resurser i vores økonomistyring med budget123. I stedet for at bruge tid og mange kræfter på tunge og manuelle arbejdsgange kan vi bruge tiden på at udvikle en mere fokuseret budgetopfølgning, der understøtter beslutningsgrundlaget.

Læs hele casen om GA 
Grakom


Jens Suhm

Jens Suhm
Økonomichef


Responsum

Det er virkelig genialt. Og sparer mængder af tid. Du trykker på opdatér og Bum! Så henter du data ud fra dit økonomisystem, som du kan bygge videre på.

Jeg begyndte at bruge budget123, fordi det var fuldt integreret med e-conomic, som jeg brugte i forvejen, og jeg lærte hurtigt, at budget123 er meget let at gå til. Alle funktioner og handlinger foregår intuitivt og let.
Responsum

Steen Løcke

Steen Løcke
Administrationschef


Fredericia Maskinmesterskole

Med budget123 har jeg altid et godt og opdateret overblik over vores budgetter. Jeg kan lave daglige eller ugentlige opdateringer, der giver et aktuelt billede af vores økonomiske situation, og jeg ser hurtigt, om vi er foran eller bagud i budgettet.

Samtidig er det let at lægge budgetter ind, og endnu lettere at trække rapporter ud, der er forståelige for alle i virksomheden.
FMS

Jens Færgemand

Jens Færgemand
Administrationschef


Brdr. Madsen Maskinteknik

Med budget123 fik vi et redskab, der på en enkel og nem måde sammenholder vores budget og regnskab. Samtidig er det løbende opdateret, og rapporterne – særligt driftsrapporten på én A4-side - er meget overskuelige.
 
Tidligere lavede vi budgettet i et regneark, og det var tungt og statisk, men nu er regnskabet blevet helt anderledes levendegjort med budget123. Det er for eksempel meget nemt at lave både budgetter og forskellige forecast, hvilket vi har stor glæde af, når vi kigger på nye muligheder og situationer for virksomheden.
BM Maskinteknik

Bodil Sørensen

Bodil G. Sørensen
Kontorassistent

 

 


Farstrup

Det er en succes, og det er et helt genialt program. Jeg trykker bare på ”opdatér”, og et halvt minut senere har jeg et resultat, vi kan bruge til at orientere os efter i forhold til budgettet. Det giver både overblik og kontrol. Deres support er også virkelig god med hurtig og kompetent hjælp.
Farstrup Møbler

Dorde Jacobsen
Bogholderiansvarlig


Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.