Du kan gøre det hele selv

Men du kan også få hjælp af vores partnere.
De er eksperter i bl.a. revision, regnskab og skat.

Og så bruger de budget123 i deres daglige arbejde. 

Få hjælp af superbrugere i budget123

Gør det selv eller få hjælp og sparring?

Måske har du brug for kompetent sparring om de mere avancerede funktioner i budget123, måske savner du en erfaren rådgivers bud på, hvordan du strukturerer budgetprocessen? Hvornår bør du fx lave forecasts, og hvilke analyser er relevante for din bestyrelse?

Find en sparringspartner nær dig

Og kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at finde et godt match til dig og din virksomhed.

VirksomhedSuperbruger i budget123Speciale

 

2talRevision logo

Morten Thornberg

2talRevision 
Generatorvej 37

2730 Herlev
www.2talrevision.dk

 

2talRevision tilbyder professionel rådgivning og bistand inden for bl.a. revision, regnskab og skat, og budget123 er et af vores værktøjer. Vi har specialiseret os i at rådgive små- og mellemstore virksomheder og er eksperter i ejerdrevne virksomheder. Hos 2talRevision får du en sparingspartner, som:

  • Taler i et sprog, der er til at forstå, og er til at få fat i
  • Leverer arbejdet til den aftalte tid og den aftalte pris
  • Er fagligt ajour, og sikrer, at alle love og regler overholdes.

Ring til os og få en uformel snak om dine udfordringer.


Boe regnskab og IT

Solveig Boe

Boe Regnskab & IT ApS
Bjeverskov Allé 22B
2650 Hvidovre
www.boe-it.dk/ 

Solveig Boe optimerer din regnskabs- og økonomifunktion og frigør ressourcer til resten af din virksomhed. Få fx hjælp til valg af økonomisystem, integrerede løsninger og opstart af virksomhed.

 


 

 Complet Revision Glennie Holm Christensen

Complet Revision
Ørholmvej 59
2800 Kgs Lyngby
http://complet-revision.dk/ 

I Complet Revision møder du et ungt, men erfarent revisorteam med viden indenfor en bred kundkreds. 

Vi ønsker at samarbejde med IT-redskaber, og går punktligt op i at være ajour med de nyeste IT-redskaber og revisionsstandarder. Og her passer budget123 godt ind i vores profil. 


 BogholderiService
 Kim Stig Thomsen

Dansk BogholderiService ApS 
Torvebyen 2, 1.sal
Office Hotel Køge

bogholderiservice.dk

I Dansk BogholderiService har vi specialiseret os i praktisk bogholderi og effektiv økonomistyring. Vi optimerer dagligdagens praktiske opgaver med enkle løsninger som vores kunder kan bruge. Sammen med vores kunder har vi lagt mange budgetter. Vi er meget opmærksomme på, at værdien ikke ligger i selve budgettet, men i de muligheder budgetopfølgning og ledelsesrapportering giver for indsigt og overblik. Det er derfor vi bruger budget123.


 

Deloitte

Morten Slott Sørensen

Deloitte Silkeborg
www.deloitte.dk

Hos Deloitte bidrager vi med sparring og rådgivning om din virksomhed, og vi er eksperter inden for revision, regnskab og SKAT. Vi har stor erfaring med budget123, og vi kan både hjælpe dig i gang og hjælpe dig videre afhængigt af, hvor langt du er i processen.

Deloitte har kontorer fordelt over hele landet. Hvis du kontakter Carsten Hansen finder han en rådgiver nær dig.


EHRegnskab

Eva Harbosgaard Riishede

EHRegnskab ApS
Byvangen 1
3550 Slangerup
www.ehregnskab.dk
 

EHRegnskab tilbyder regnskabsassistance til mindre og mellemstore virksomhed samt rådgivning om valg og implementering af regnskabsprogram og undervisning i brugen af samme.

Jeg kan ligeledes stå for opsætning af din budget123-licens og lægge likviditetsbudgetter og ledelsesrapporter. Sidstnævnte udarbejder jeg også gerne i report123. Kontakt mig, så laver vi en aftale, der dækker din virksomheds behov.


Einfach

Jesper Holm-Pedersen

Einfach ApS
Mariendalsvej 11
8800 Viborg

Telefon: +45 61 28 88 00

Hos EINFACH sørger vi for al regnskab og økonomistyring i din virksomhed, så du kan fokusere på din kerneforretning:

  • Vi forbedrer din likviditet og holder styr på risiko
  • Vi benytter markedets bedste it-værktøjer
  • Vi sørger for at din økonomirapportering skaber værdi

Ring til os for en uforpligtende snak om din virksomheds behov.


Ernst & Young

Johan Broberg Binder

Ernst & Young
Værkmestergade 25
8100 Aarhus
www.ey.dk
 

Hos EY leverer vi konsulentassistance inden for økonomistyring og ERP-systemer. Vi har bl.a. EY Online Office, hvor vi benytter flere programmer for at skabe det "papirløse skrivebord". budget123 er et af dem, og vi er superbrugere i både opsætning og rapportering.

EY har kontorer fordelt over hele landet. Hvis du kontakter Johan Broberg Binder, hjælper han dig med at finde en rådgiver nær dig.


Foreningen danske bogholdere og regnskabskonsulenter

Solveig Boe

fdbr.dk

FDBR - eller foreningen danske bogholdere og regnskabskonsulenter arbejder for at give medlemmer mulighed for at arbejde med kvalitetsredskaber. I FDBR arbejder vi på at give medlemmer mulighed for at erfaringsudveksle og kvalificerende uddannelser. 

Der ud over tilbyder vi goder som forsikrings- og pensionsordning, samt en række andre medlemstilbud, som det enkelte medlem kan tilkøbe.  


 Cereda
 Frederik Sandgrav

Hjemmeside: cereda.dk

Brancheforeningen Cereda (tidl. FFB) har stort fokus på at styrke medlemers faglighed, netværk og varetage interesser til glæde for medlemmerne. Heriblandt mulighed for at få stillet gode redskaber, som budget123 til rådighed for medlemmerne. 


Hr. Regnskabsfører Andersen

Lasse Vendelbo Andersen

Hr. Regnskabsfører Andersen
Stærmose 8
5985 Søby Ærø
www.lva.dk 

 

Jeg hjælper SMV’er med at opnå deres fulde potentiale ved at tilbyde automatiserede løsninger i deres regnskabsafdeling. Det betyder, at din forretning kan vokse uden at de administrative omkostninger vokser med samme hastighed. 

For at give dig en effektiv finansiel rapportering, hvor risikoen for fejl er minimeret, bruger jeg Budget123. Mit navn det er Lasse, jeg er digitalt indfødt, og jeg vil gøre din regnskabsafdeling digital.


 

Ramajac

 

Mikkel Ackey Wolf

Ramajac ApS
Wilbrandsvej 12
2300 København S
www.ramajac.dk

Hos Ramajac hjælper vi virksomheder med rådgivning, implementering, undervisning og sparring iforbindelse med god udnyttelse af de administrateive systemer som virksomheden allerede har investeret i eller påtænker at investere i

Vi arbejder med Uniconta, Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft DYN365 business Edition, hvor der er mulighed for integration til budget123-løsning for likviditetsstyring og ledelsesrappoteringer 


 

 

Kasper Brand

 

Rudersdal Regnskabsservice
Pilekæret 30
2840 Holte

www.rudersdalregnskabsservice.dk

Vi tilbyder professionel hjælp til udarbejdelse af både driftsbudget og likviditetsbudget. I samarbejde med dig som trods alt kender din virksomhed bedst, tilbyder vi at udarbejde og vedligeholde driftsbudgetter for netop din virksomhed. Såfremt du, eller måske din bankforbindelse, ønsker et overblik over pengestrømmene i virksomheden, kan vi ligeledes tilbyde at udarbejde et likviditetsbudget.

 


 

 Sandgrav Solutions

Frederik Sandgrav

Sandgrav Solution ApS
Granbakken 53
3400 Hillerød
www.sandgravsolutions.dk

Hos Sangrav Solutions er vi specialister i at digitalisere og effektivisere de administrative forretningsgange. Vi har erffaring med effektive løsninger, så virksomheder kan vokse uden den administrative byrde følger med. 

Vi bruger kun de bedste leverandører på markedet, og her er budget123 helt central.


 Sydjysk Regnskabsservice

Lars Ovesen

Sydjysk Regnskabsservice
Vindingvej 87
7100 Vejle
www.sydregn.dk

Sydjysk Regnskabsservice er en virksomhed med kompetencer inden for økonomi, regnskab og skat for små og mellemstore virksomheder. Vi har stor succes med at udfylde funktionen som freelance regnskabschef i en række mindre og mellemstore virksomheder. budget123 er et vigtigt redskab, vi bruger til effektiv og professionel betjening af denne kundetype, hvorfor vi har stor erfaring med anvendelse af budget123.


 

Valju

Alexander Sylvestersen-Platz

VALJU
Birk Centerpark 40
7400 Herning
www.valju.dk

VALJU kombinerer økonomistyring og Business Intelligence - vi kalder det Business Performance.

Med Business Performance kan du få din virksomhed til at yde mere. Du får mere overblik, bedre mulighed for styring og værktøjer til at optimere og udvikle din forretning.Vi tager os af din samlede økonomi administration og leverer nøgletal og statistik i real-time til dig. Så kan du fokusere på at drive og optimere din forretning. Uden at være i tvivl om resultatet.

Til dette er budget123 et vigtigt redskab, der giver effektiv styring på både budgettering og rapportering.


 

I Dansk BogholderiService har vi specialiseret os i praktisk bogholderi og effektiv økonomistyring. Vi optimerer dagligdagens praktiske opgaver med enkle løsninger som vores kunder kan bruge. Sammen med vores kunder har vi lagt mange budgetter. Vi er meget opmærksomme på, at værdien ikke ligger i selve budgettet, men i de muligheder budgetopfølgning og ledelsesrapportering giver for indsigt og overblik. Det er derfor vi bruger budget123.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.