Funktioner i budget123

Vi lægger stor omtanke i vores udviklingsarbejde
og har altid nye, smarte funktioner på tegnebrættet.

Prøv demo  Om produktudvikling

Vi udvikler kontinuerligt budget123

Fleksible rapporter med automatisk opfølgning

Rapporter  
Driftsbudget
Budgettet for din virksomheds løbende drift opstillet i en summarisk form, der giver et godt overblik over indtægter og udgifter.
Driftsrapport
En let og overskuelig opfølgning på dit driftsbudget, hvor regnskabstal automatisk præsenteres side om side med dine budgettal. 
Likviditetsbudget
Dit overblik over ind- og udbetalinger. Indeholder momseffekter og giver et estimat for saldoen på driftskontoen/kassekreditten. 
Balancebudget
budget123s indbyggede budgetmodel sikrer, at der til enhver tid er balance imellem aktiver og passiver, og du får derved let adgang til balancebudgettering. 
Balancerapport 
En let og overskuelig opfølgning på dit balancebudget, hvor regnskabstal automatisk præsenteres side om side med dine budgettal.
Momsbudget
En beregning af den ind- og udgående moms, budgettet resulterer i. Arbejd med differentieret moms, også i norske og svenske virksomheder.  
Forecast (budgetrulning) / Estimat
Efterhånden som der bliver bogført i dit regnskabssystem, kan du lynhurtigt se, hvordan det influerer på dit forventede årsresultat. 
Nøgletal
Fleksibel rapport. Vælg de tal der er vigtige for netop din virksomhed, fx omsætning, dækningsgrad, soliditetsgrad 
One-pager
Samme fleksibilitet som i nøgletalsrapporten og mulighed for at håndplukke tre diagrammer til illustration af dine analyser.  
Dashboard
Dine vigtigste diagrammer samlet på én side. Du har selvfølgelig selv håndplukket dem, og der er ingen begrænsninger på antallet.  
Saldobalance
Saldobalancen giver dig overblik over din virksomheds kontoplan i ét skærmbillede med både budgetterede og realiserede tal.  
Konsolidering
Tilkøb budget123+, som er vores konsolideringsløsning, hvis du har behov for at se en samlet resultat på tværs af dine virksomheder.

Teknikken bag

Teknik
GDPR:
Vi overholder danske og europæiske standarder for data-håndtering.
Backup:
Vi tager backup af dine data hver nat, så du kan altid spole tilbage til gårsdagens tal.
Kryptering:
Data sendt fra vores servere til din computer er beskyttet på samme måde som du kender det fra netbanker. Mere om sikkerhed
Altid opdateret:
Da budget123 er software-as-a-service, logger du altid ind i den nyeste version af budget123, og opdateringer sker af sig selv.  
Responsivt webdesign
Alt indhold er responsivt og tilpasser sig den enhed, du arbejder på. Det betyder bl.a., at dine rapporter altid er sat symmetrisk og præsentabel op.  

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.