Modeller

 

Modeller er et af kernebegreberne i budget123 – det dækker både over versioner, scenarier og forecasts. Modellen er den platform, der definerer, hvilke tal, og hvilken opsætning du arbejder med.

Du kan altid se navnet på den aktive model øverst på siden – her ”Budget 2014” – og klikker du på navnet, kommer du til Modeloversigten.

Modeller

Modeloversigten og Opret ny model

Modeloversigten er stedet, hvor du finder alle dine modeller og forecasts, og hvorfra du skifter mellem eksisterende modeller, opretter nye og meget mere.

Forecasts

Et Forecast er principielt det samme som en Model, men i et Forecast kombineres en realiseret periode med den resterende periode af budgettet. Opret nye Forecasts månedligt, kvartalsvis eller efter behov.

Eksportér til Excel

Træk budgetter ud af budget123, og arbejd videre med dem i Excel, f.eks. hvis budgettet skal indgå i et større budget for en koncern, eller du bare har behov for at ændre i formatet og måske tilføje kommentarer til de enkelte ’celler’.

Importér fra Excel (.csv)

Har I allerede et budget – måske har revisor lavet ét, eller det er bare lavet i Excel, før I fik budget123 – så kan tallene nu meget hurtigt importeres ind i budget123. Her finder du en lille guide til importen.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.