Vores privatlivspolitik

 

Privatlivspolitik

 

Merc ITs Privatlivspolitik hjælper dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan vi håndterer dem, og hvordan vi beskytter, opbevarer, eksporterer og sletter dem.

 

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Personoplysninger er enhver information, der kan bruges til at identificere en bestemt person. De typer af oplysninger, som Merc IT behandler om dig, kan være:

Almindelige personoplysninger såsom navn, virksomhedsadresse, telefonnummer og e-mail

Bruger- og webtrafikoplysninger såsom login-id, brugernavn og IP-adresse

Finansielle oplysninger såsom faktura-relaterede oplysninger

Indhold som du har uploadet eller leveret til Merc IT, når du for eksempel chatter med vores support eller sender os e-mails

CVR-nummer

Merc IT har ikke til hensigt at behandle følsomme personoplysninger om dig, og vi vil aldrig bede dig om at give os disse oplysninger.

 

Hvordan indsamler vi dine personoplysninger?

Generelt indsamles de personoplysninger, som vi behandler om dig, direkte fra dig, når du interagerer med vores tjenester eller bruger vores produkter. 

Vi indsamler oplysninger om vores virksomhedskunder fra offentligt tilgængelige kilder. Formålet er at lære mere om vores kunder og de brancher, de opererer i.

Vi bruger også cookies og andre sporingsteknologier, når du interagerer med vores websteder og bruger vores applikationer. Det gør vi for at optimere din oplevelse af Merc IT og vores applikationer.

 

Hvorfor behandler vi personoplysninger?

Der er mange forskellige årsager til, at Merc IT behandler dine personoplysninger. Disse årsager omfatter:

 

Levering af vores tjenester og produkter

- At afgive tilbud og behandle ordrer, fakturering, aftaler, betalinger for vores tjenester og produkter

- At levere og vedligeholde funktionerne og funktionaliteten af produkterne og tjenesterne

- At levere tjenester direkte til dig, såsom vores kurser, webinarer, whitepapers mv.

- At oprette brugere i vores produkter

- At sende dig oplysninger, som du har bedt om

- At sende dig serviceopdateringer og anden administrativ kommunikation

 

Support, forbedringer og statistiske analyser

- At levere kundesupport til dig

- At forbedre og udvikle kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen af vores produkter og tjenester

- At måle og analysere brugen af vores produkter og tjenester for at forbedre dine oplevelser

 

Sikkerhed

- At registrere, begrænse og forebygge sikkerhedstrusler og udføre vedligeholdelse samt fejlfinding

- At logge sikkerhedshændelser i vores produkter og tjenester

- At sende dig sikkerhedsmeddelelser og opdateringer, når det er relevant

 

Marketing

- At informere dig om produkter og tjenester og kampagner, som kan være af interesse for dig

- At håndtere samtykkeerklæringer og sende relevant markedsføringsindhold

 

Hvad er det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger?

Vi behandler oplysninger på forskellige juridiske grundlag.

 

Efter aftale med dig
Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af en juridisk bindende aftale med dig. Det vil typisk være, når du tilmelder dig for at bruge vores applikationer eller andre tjenester. Når du tilmelder dig vores applikationer, er behandlingen af din e-mailadresse og dit navn nødvendig, for at du kan logge ind.

 

Dit samtykke
Merc IT kan også behandle dine data baseret på et samtykke. Vi beder eksempelvis om dit samtykke til at sende dig marketing e-mails i henhold til markedsføringslovgivningen.

 

Legitim interesse
Merc IT har en legitim interesse, når vi behandler dine data med henblik på markedsføring, sikkerhed, support, forbedring og statistiske analyser, eller når du fungerer som kundekontakt for vores eksisterende kunder, herunder i kundesupport. Dine personoplysninger behandles ud fra et forretningsmæssigt perspektiv på en måde, som vi mener er i overensstemmelse med dine privatlivsrettigheder.

Derudover behandler Merc IT data baseret på den legitime interesse, hvis du tilmelder dig et webinar, downloader whitepapers eller andet indhold fra vores hjemmesider. Den legitime interesse er at give dig korrekt indhold, foretage markedsføring og administrerende dine anmodninger.

 

Hvordan deler vi dine personoplysninger?

Merc IT kan dele dine personoplysninger med eksterne tredjeparter i de følgende sammenhænge:

 

Forretningspartnere
Merc IT kan dele dine personlige oplysninger med vores partnere, såfremt dette er legitimt ud fra et forretningsperspektiv og sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

 

Offentlige myndigheder
Politiet og andre myndigheder kan kræve, at personlige oplysninger fra Merc IT udleveres. I disse tilfælde vil Merc IT kun udlevere oplysningerne, hvis der foreligger en retskendelse etc., som byder os at gøre det.

 

Databehandlere
Merc IT bruger databehandlere til at behandle personoplysninger. Disse databehandlere er typisk leverandører af cloudtjenester eller andre IT-hosting tjenester. Ved brug af databehandlere vil Merc IT indgå en databehandleraftale med databehandlere for at sikre dine persondatarettigheder og for at opfylde vores forpligtelser over for vores kunder. Når databehandlere er placeret uden for EU, sikrer Merc IT det juridiske grundlag for sådanne internationale overførsler på vegne af dig eller vores kunder, herunder ved at støtte sig til EU Model Clauses (EU Standard Contractual Clauses).

 

Hvor længe opbevarer vi dine data?

Merc IT opbevarer dine data, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som dataene er indsamlet og behandlet ud fra.

Hvis vi behandler dine data på baggrund af en aftale med dig, skal du være opmærksom på, at vi kan slette dine data, hvis din brug af vores tjenester ikke er i overensstemmelse med den aftale, vi har indgået.

Når vi behandler dine personoplysninger på andre juridiske grunde, såsom den legitime interesse, opbevarer vi dataene, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen.

Derfor kan dine personlige data være underlagt forskellige opbevaringspolitikker baseret på typen af ​​data og formålet med at indsamle dem.

 

Hvad er dine rettigheder?

Som registreret har du følgende rettigheder i forhold til de personoplysninger, som vi indsamler om dig.

 

Registreredes rettigheder
Som registreret har du ret til altid at blive informeret om, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger.

Derudover har du ret til at få indsigt i dine personoplysninger ved at anmode om en oversigt over de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Du har også ret til at anmode om, at Merc IT retter unøjagtigheder i dine personoplysninger. Hvis du har en konto hos Merc IT til en af ​​vores applikationer, kan dette normalt gøres gennem dine indstillinger i applikationen, ellers skriv til [email protected]

Derudover har du ret til at anmode om sletning af personoplysninger og til at begrænse eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i overensstemmelse med denne erklæring eller andre servicespecifikke vilkår.

Brug venligst [email protected] til at fremsætte anmodninger som nævnt i dette afsnit.

Endelig har du også ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighederne i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger.

 

Ret til fravalg af marketing kommunikation
Når du interagerer med Merc IT, eksempelvis ved at besøge vores websider, downloade whitepapers, deltage i webinarer og som en del af brugen af Merc ITs tjenester, behandler Merc IT dine personoplysninger baseret på legitim interesse. Formålet er at oplyse dig om relevant indhold vedrørende vores tjenester.

Merc IT leverer relevant indhold til dig gennem direkte markedsføring på sociale platforme, websider eller inde i vores tjenester, baseret på dine præferencer. De behandlede personoplysninger er aggregerede oplysninger om dig, såsom interesser (hvor du har klikket osv.), IP-adresse, brugernavn og enhed. Dette gøres gennem teknologier som cookies og kaldes profilering.

Hvis du har givet samtykke og takket ja tak til markedsføringsemails fra Merc IT, vil du også modtage sådanne mails i din indbakke.  Samtykket har du altid mulighed for at trække tilbage ved at rette på dine indstillinger via link i den pågældende email.

Du har mulighed for at fravælge markedsføring fra Merc IT, og du kan gøre det ved at:

a. Følge instruktionerne i den relevante kommunikation

b. Ændre præferencer under den relevante redigeringssektion, hvis du har en konto hos Merc IT

c. Kontakte os via e-mail: [email protected]

Bemærk, at selvom du fravælger modtagelse af markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrativ servicekommunikation fra Merc IT, såsom ordrebekræftelser og meddelelser der er nødvendige for at administrere din konto eller adgang til din applikation eller andre tjenester generelt.

 

Hvordan beskytter vi dine data?

Beskyttelse af dine data er en stor bekymring for os, og vi tager datasikkerhed meget alvorligt. Merc IT har implementeret passende tekniske og organisatoriske kontroller for at beskytte dine data mod tab, misbrug, offentliggørelse og ødelæggelse. Disse kontroller tager højde for følsomheden af de data, som vi indsamler fra dig.

Vi sørger for at begrænse behandlingen af dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt. I Merc IT er dine data kun tilgået af dem i organisationen, der har et arbejdsrelateret behov for at gøre det. Vi sikrer, at alle medarbejdere med adgang til data løbende bliver uddannet i at beskytte dine data.

Ændringer

Merc IT kan fra tid til anden ændre denne privatlivspolitik. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne erklæring regelmæssigt. Vores privatlivspolitik vil altid blive opdateret på vores hjemmeside og i vores relevante produkter. 

Sidst opdateret: 15-05-2023.

 

Kontakt

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til denne privatlivspolitik eller andre forhold, herunder mulige brud på dine personlige data, bedes du sende dine spørgsmål eller bekymringer til os på [email protected]

Vi værdsætter din mening og behandler altid dine anmodninger fortroligt. Vores team vil vende tilbage til dig, så snart vi kan, for at besvare dine spørgsmål og skitsere mulighederne for at løse eventuelle problemer, du måtte have. Det er vores mål at sikre, at alle kommentarer og forespørgsler bliver løst på en rettidig og passende måde.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.