Rapporterne Drift og Balancebudget123+

 Vælg dattervirksomheder til og fra

Rapporterne Drift og Balance fungerer efter samme principper, og for dem begge gælder det, at du vælger dattervirksomheder til og fra med flueben i virksomhedsvælgeren til højre for sidens titel.

Driftsrapport

Klik en enkelt gang uden for boksen, når du har sat/ fjernet flueben, og du vil opleve, at de pågældende virksomheder hhv. fremgår af og forsvinder fra rapporten.

Komprimér rapporterne efter behov

De grå +/- bokse til venstre for kontonavnene bruger du til at komprimere eller åbne dine konsoliderings-grupper. Klik på det grå +/- i den blanke række øverst, for at åbne/lukke alle grupperne. Det, du åbner og lukker for, er naturligvis listen af dattervirksomheder, der er valgt til i virksomhedsvælgeren øverst på siden, og dermed indgår i konsolideringen.

På billedet herover ses det netop, at dattervirksomhederne Hegn & Fliser og Hus & Have er valgt til på driftsrapporten. Af samme årsag figurerer de i 1199 herunder.

         Fold grupper ud med plusset

Klik på dattervirksomheden for at spore konto-linkingen

De enkelte dattervirksomheder (f.eks. Hegn og Fliser) er klikbare, så klik på dem for at se, præcis hvilke konti fra dattervirksomheden, der er linket til netop denne konto på konsoliderings-kontoplanen.

De linkede konti

budget123 husker dit valg

Læg mærke til, at hvis du åbner en eller flere konti på f.eks. Driftsrapporten, vil budget123 huske dit valg og gentage det på sider, du efterfølgende måtte klikke dig ind på. Det betyder, at du slipper for at skulle huske på dine valg, og nemt kan sammenligne værdierne mellem forskellige sider. 

 

 

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.