Synkronisér databudget123+

Sådan henter du data fra dattervirksomheder

På siden "Synkronisering" henter du data fra dattervirksomhederne til brug for selve konsolideringen.

På oversigten finder du information om hvornår en dattervirksomheds data sidst er klarmeldt eller hentet ind i koncernen. Hold musen over smiley'erne for at få se datoen.

Hvis der senest klarmeldte budget, fra dattervirksomheden (D), er hentet ind i koncernen, vil kolonnen med "Budgettal synkroniseret" være markeret med en grøn smiley. Er det tilfældet for alle D, skjules kolonnen. Tilsvarende for kolonnen "Regnskabstal synkroniseret", dog vises der hele tiden en dato for hvornår regnskabstal sidst er hentet ind i koncernen.

Over dato-kolonnen finder du den orange knap med "Hent regnskabstal", klikker du her, går systemet igang med at opdatere regnskabstallene i de enkelte D, fra de respektive regnskabssystemer, og indlæser med det samme disse i konsolideringen. Forudsat, at der i D, på siden til opdatering af regnskabstal, er givet tilladelse til at koncernen kan aktivere denne proces. Er dette ikke tilfældet, vil det fremgå med teksten "Slå 'Tillad opdatering af regnskabstal fra koncernen' til i dattervirksomheden" i koncernen.

Ud for hver dattervirksomhed skal du vælge, hvilken model du vil hente budget-data fra – det gør du ved at markere den relevante model i drop down-listen. De muligheder, du præsenteres for i drop down-listen, har det til fælles, at de strækker sig over samme periode som konsolideringsmodellen, f.eks 1. jan. 2016 - 31. dec. 2016. Nu er der blot tilbage at klikke på enten [Hent klarmeldte tal] eller [Hent regnskabtal].

Du kan så følge med i loggen, og se hvordan de enkelte D bliver opdateret med regnskabstal og eventuelle dimensions-/kontoændringer.

Vælger du at klikke på Afbryd, nederst til højre, vil systemet afslutte processen med at opdatere og hente regnskabstal efter fuldendt hentning for den D den er i gang med.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.