Integration frigør ressourcer

budget123 har integration til adskillige regnskabssystemer.
Det betyder, at budget123 kan hente dine bogførte tal,
og du kan genbruge dem til fremadrettet økonomistyring.

Få præsentation

Udpluk af regnskabssystemer med integration til budget123

Dine fordele med budget123

Spar tid og slip for manuel indtastning

At budget123 automatisk trækker alle realiserede regnskabstal sparer dig for manuelt og tidskrævende arbejde. Samtidig fjerner det risikoen for fejltastninger.

Få automatisk budgetopfølgning

Hver måned får du din budgetopfølgning serveret. budget123 holder realiserede tal og budgettal op mod hinanden og afslører evt. afvigelser.

Træk altid opdaterede rapporter

Du - eller en af dine rådgivere - kan til hver en tid trække en rapport. Integrationen sikrer, at alle tabeller, nøgletal og diagrammer er opdateret med de nyeste tal.

Hold øjet på målet

Set lidt fra oven sparer automatiseringen dig for tidskrævende administration, så du kan fokusere på de opgaver, din virksomhed er sat i verden for at løse.

Hvad er integration?

Vi kender det fra relationen mellem mennesker – når vi taler samme sprog, bliver alting meget lettere.

Noget lignende gør sig gældende for integrerede systemer. Når dit regnskabs- og dit budgetsystem er på bølgelængde, er det legende let for dig at udveksle informationer mellem dem. Med en simpel handling henter du fx dine realiserede regnskabstal ind som budgetdata i budget123.

Spar tid og minimer fejlkilder

At budget123 automatisk trækker dine regnskabstal betyder, at du ikke selv behøver gøre det. Tastearbejdet i forbindelse med økonomistyring kan være ganske omfattende, men sådanne manuelle arbejdsprocesser bliver overflødige med budget123. Tallene skal kun lægges ind ét sted, og det betyder en markant mindre risiko for fejl i indtastningen. Du skruer ned for administrationen og op for de arbejdsopgaver, der skaber vækst og værdi i din virksomhed.

En anden fordel ved den direkte forbindelse til dit regnskabsprogram er, at dine rapporter altid er opdaterede med de nyeste tal – det gælder både tabeller, nøgletal og diagrammer.

Vi tager os af det tekniske

Vi sætter integrationen til dit regnskabsprogram op. Og vi gør det selvfølgelig til aftalt pris.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.