Indstillinger til eksport

Fastsæt formatet

Fastsæt formatet på din rapport ved at klikke på den blå knap [Indstillinger til eksport]. Vælg tekster til sidehoved og sidefod for alle rapportens sider, opload et logo til brug på rapportens forside, og vælg indholdet til 5 linjer på rapportens forside.

Flere af de predefinerede felter, som fx virksomhedsnavn, kan du redigere ved at klikke på virskomhedens navn i øverste højre hjørne.
Når du har valgt din opsætning, gemmer du indstillingerne og føres så tilbage til oversigten med alle dine sider i budget123.

Indhold

På oversigten med sider, vælger du, vha. flueben, hvilket indhold du vil have med i rapporten. Du vælger også hvordan papirretningen skal være (stående/liggende), og hvilken Visning de enkelte sider skal anvende. Husk, du kan foretage nogle hurtige valg, ved at bruge linjen "Skift alle". Og Med det lille +/- kan vælge alle sider til eller fra.

Når du er færdig med opsætningen, klikker du på Eksporter PDF og budget123 danner nu filen.

Når du vælger materialet som med i eksporten, kan du både vælge at få dine specifikationer skrevet ud på hver sin side, eller at 'samle' dem i en lang udskrift. I så fald, vælger du Sumlinjer i steder for Soecifikationer. 

 

Erklæringssider

I venstremenuen under Dashboards, kan du under Opsætning oprette og redigere nye sider til din rapport. Det kan fx være en ren tekstside, måske til en Ledelseserklæring, Revisorerklæring eller lign. Opret dashboardet, men undlad nu at oprette grupper, linjer eller at tilvælge diagrammer. Så vil rapporten indeholde et stort tekstfelt, hvor du nu kan skrive din ledelseserklæring – kopierer erklæringen ind fra en anden fil (copy-paste).

Udskriv samlet rapport til PDF

Når du har gennemarbejdet dine budgetter, eller har hentet dine regnskabstal til opfølgning, så kan nemt printe det hele til en flot samlet rapport.

Klik dig ind på modelnavnet i toppen af budget123. Her kan du yderst til højre, ud for den aktive model, vælge Eksport. 

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.