Ret adgangskode

 

Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne. Du føres nu ind på en brugeroversigt, hvor du klikker [Ret adgangskode og token] ud for din bruger. Udfyld felterne, og tryk [Opdater adgangskode].

 

 

 

Klikker du på blyanten under navn, kan du redigere brugerens indstillinger, fx angive en anden e-mail eller aktivere tofaktorgodkendelse for login.

Kan du slet ikke logge ind, fordi du har glemt din adgangskode, skal du kontakte jeres superbruger eller budget123 direkte.

Bemærk!

Hvis du ikke har adgang til at komme ind på brugeroversigten, skyldes det, at du er tildelt en rolle, der ikke har rettigheder til at redigere din bruger. I det tilfælde skal du kontakte jeres superbruger.

Ret adgangskode

 

Token-baseret login

Vær bevidst om sikkerheden

Dit token indeholder dit id, brugernavn og adgangskode, så alle, der er i besiddelse af dit token, kan logge ind med det, indtil du ændrer din adgangskode og dermed gør tokenen ugyldig. Vær derfor yderst bevidst om, hvem du deler det med!

Sådan opretter du en token og tager den i brug

Klik på den orange knap [Opret token] nederst i skærmbilledet for at generere en kodestreng i feltet: Token. Denne kode er et link, som du f.eks kan indsætte i en fane i e-conomic og dermed skabe let adgang til budget123 herfra. 

Token

Pr september 2020 har vi måttet ændre en smule i denne process, grundet generelle sikkerhedsindstillinger. Du kan læse mere om ændringerne og hvad du skal gøre for at opdatere en allerede oprettet token.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.