To-faktor-godkendelse

Som et ekstra sikkerhedslag, kan du aktivere tofaktorgodkendelse for alle brugere af budget123, report123 eller budget123+ 

Det betyder at brugeren ved hvert korrekt login, modtager en 6 cifret kode på mail, som så skal tastes for at få adgang til systemet. Funktionen er gratis at anvende, og kan aktiveres i relation til alle typer af brugere, altså både brugere, multibrugere, managere og domæne-managere.

Den 6 cifrede kode er gyldig i 10 minutter.

Du aktiverer tofaktorgodkendelse på brugeren af budget123. Det vil derfor være på et at de nedenstående tre steder, du kan aktivere/ deaktivere tofaktorgodkendelse, afhængigt af hvem du er eller ønsker at redigere.

Enten er du alminidelig bruger af én licens [1], eller du er manager og skal redigere andre (enten kunder eller kolleger) [2], eller du er manager og skal redigere din egen opsætning [3].

 

[1] Virksomhedsbruger:

Klik på profilen øverst til højre, vælg fanebladet Brugere, og klik så på blyanten ud for den bruger du vil aktivere tofaktorgodkendelse for. 

 

[2] Manager / Administrator:

Administrerer du flere licenser i budget123, så finder du administrationsbjælken øverst i billedet. Der kan du klikke på Brugere, og så gå ind på den enkelte bruger for at aktivere tofaktorlogin. Du kan også logge direkte ind i en licens og gøre som beskrevet i [1].

 

[3] Redigering af egne indstillinger som Manager:

Hvis du, som manager, vil redigere dine egne indstillinger, så klik på profilen øverst til højre.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.