Jeg sparer en masse penge til revisoren

 

Hotelkoncern med stort økonomisk overblik

Bankens krav om mere professionelle budgetter førte Milling Hotels til budget123.

Siden købet af Ansgar Hotel i 1994 er det kun gået en vej for hotelkæden Milling Hotels i Odense. I dag omsætter kæden for 60.000.000 kr. og beskæftiger 140 ansatte, og ejer udover 5 hoteller også et ejendomsselskab og et rengøringsselskab. Den forretningsmæssige succes har skærpet kravene til driften af koncernen, ligesom finanskrisen har fået banken til at stille stadigt stigende krav til budgetopfølgningen. − Banken har strammet alt, fortæller koncerndirektør Dorte Milling. − Vi syntes jo, at vores budgetter og vores håndtering af dem var gode nok før, men banken stillede stadig større krav om mere professionalisme i håndteringen af vores budgetter.

budget123 har givet et fantastisk overblik…

Med implementeringen af budget123 har Milling Hotels fået en løsning, der både er økonomisk fordelagtig, og som lever op til hotelkædens behov for et fleksibelt og brugervenligt program.

− budget 123 har virkelig sparet os tid og penge samtidig med, at det giver os et fantastisk økonomisk overblik, fortæller Dorte Milling begejstret og fortsætter: − Jeg er typen, der kender alle mine tal, så umiddelbart troede jeg ikke, at jeg havde så meget behov for et program. Men nu kan jeg se, hvor smart det er, hvor meget mere overblik det har givet, og hvor meget tid det har sparet os for.” Den mere professionelle tilgang har også givet anledning til ros fra banken, som med stor tilfredshed har konstateret, at der er ændret på rutinerne for budgetlægning og ikke mindst opfølgning.

Håndteringen af drifts- og likviditetsbudgetterne er noget af det første, Dorte Milling fremhæver, når hun fortæller om de ændrede rutiner og effektiviseringer, som budget123 har ført med sig. − Det er blevet meget nemmere at lave driftsbudgettet, og nu kan vi også hele tiden estimere, hvad vi tror, at likviditeten ligger på om en måned. Det er rigtig smart, og så sparer jeg en masse penge til revisoren, fortæller en smilende Dorte Milling.

Billigt og besparende

Det er nu 9 år siden Milling Hotels valgte budget123 og siden budget123+ til konsolidering, og Dorte Milling kan berette om et mere indgående økonomisk overblik for hele koncernen. Tidligere lagde Dorte Milling sine budgetter i en hjemmelavet excelmodel. Modellen var uhyre tidskrævende og samtidig behæftet med stor risiko for fejl. − Tidligere var det tastearbejde i 3 dage bare for at få et nogenlunde overblik, og der var likviditetsdelen så stadig ikke med, fortæller Dorte Milling om sin brug af programmet. − budget123+ er billigt og samtidig vanvittigt hurtigt at implementere. Det henter selv alle tallene direkte fra dit regnskabssystem” siger hun og slutter: − budget123 er klart en løsning, jeg varmt anbefaler til alle mindre og mellemstore virksomheder.”

Dorthe Milling, Koncerndirektør

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.