"Jeg kan møde mine kunders krav 100% "

Prøv selv

 

 

”Fordelen ved budget123 er primært, at jeg kan lave budgetter og likviditetsbudgetter i ledelsesrapporteringer og bestyrelsesøjemed. Det er et lukket system, som jeg kan udsende budgetter fra og opbygge rapporteringer i, og som andre ikke kan ændre i - det er ekstremt tidsbesparende i forhold til at kvalitetssikre og kontrollere mit eget arbejde.

budget123 adskiller sig ved, at man kan forecaste og få ret nøjagtige budgetter, man kan lave formler i egne skabeloner, og udarbejde underbudgetter langt ned i detaljen.

Jeg har benyttet budget123 siden 2015, og samarbejdsprocessen har været helt fantastisk. Der er lynhurtig respons, og jeg har aldrig følelsen af, at jeg ender i en first level support, da mine opkald altid bliver mødt af en medarbejder, der kan sin vej i systemet. Det er guld værd, og kvaliteten af de udførte opgaver er helt unik.

Jeg kan møde mine kunders krav 100%, og lave rapporteringer præcis, som de ønsker at se dem. De er utrolig glade for det - og jeg er stjernebegejstret!”

Lone Hauerbach, indehaver, 
Hauerbach Outsourcing

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.