En koncernløsning til vores 12 virksomheder 

Prøv selv

”Vores virksomhed vokser og kravene bliver større, og derfor ønskede vi et godt system til budgetopfølgning. Vi valgte budget123, som hjalp med at udarbejde en ledelsesrapport med oplysninger ud fra vores ønsker.

Vi blev hurtigt trygge ved systemet, og valgte derefter en koncernløsning til vores 12 virksomheder. Økonomiafdelingen benytter dagligt budget123 til blandt andet likviditetsbudget og pengestrømsanalyse. En af fordelene ved systemet er, at vi kan nøjes med at gå ind i ét system, klikke på opdatér, og få et klart billede af, hvordan det går med virksomhederne. Dermed undgår vi, at en lang række lister skal sammenkædes med Excel-ark.

Samarbejdsprocessen med budget123 er super god, supporterne er søde og positive hver gang, man ringer, og de har altid et smil på læben - det er fedt. Det er også rart altid at have en sparringspartner, og der kan jeg bruge medarbejderne fra budget123 til at guide og vejlede. De ved, hvad jeg taler om, og man bliver hurtigt et ’kendt’ menneske i virksomheden - på en skala fra 1 til 10 giver jeg dem 10. De formår at løse opgaverne hver gang, og kan altid få det til at stemme – det er dejligt og fantastisk.”

 

Lene Berg Laursen, bogholderGrillen Group.

 

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.