Pressemeddelelse

Odense, d. 13. feb. 2014.

Fra tørre tal til værdiskabende rapporter

Kunderne hos Patriotisk Selskab kan nu se frem til et nyt online system til økonomistyring. En samarbejdsaftale med den odenseanske it-virksomhed
budget123 giver selskabets kunder adgang til et økonomisystem
med grafisk overblik og indbygget varslingssystem.

 

Patriotisk Selskab er sat i verden for at varetage medlemmernes interesse. Og det er præcis, hvad selskabet gør med den samarbejdsaftale, der nu er indgået med virksomheden budget123. Navnet budget123 er også navnet på det online økonomistyrings-system, som konsulenterne i Patriotisk Selskab nu får brugsret til og samtidig kan tilbyde medlemmerne direkte.

- Det er en stor fordel for vores medlemmer, at vi har fået et værktøj, der er udviklet til økonomistyring med sigte på fremtiden. Vi er vant til at arbejde fremadrettet med f.eks. likviditetsbudgetter og estimater, men med budget123 systematiserer vi budget- og rapporteringsarbejdet og sparer ressourcer i processen. Mange af selskabets kunder har egen bogholderifunktion – og netop her vil budget123 kunne spare tid og skabe værdi, siger Peter Borreby, udviklingschef i Patriotisk Selskab.

Løbende kontrol

I budget123 omdannes de tørre tal til værdiskabende rapporter, der giver grafisk overblik og solide beslutningsgrundlag både for den enkelte jordbrugsvirksomhed og for dens eksterne rådgivere. Eventuelle afvigelser springer i øjnene, inden de når at blive kritiske, og overblikket varer ved i kraft af den løbende kontrol, der finder sted, hver gang budget123 automatisk følger op på budgetterne.

- Vores konsulenter har allerede taget systemet i brug. Næste skridt er, at vi tilbyder vores medlemmer, at de selv kan få adgang. På den måde får konsulent og medlem adgang til samme tal på samme tid, og det giver os nye muligheder for at yde en konkret og detaljeret rådgivning baseret på aktuelle tal, siger Peter Borreby.

Også Tim Hansson, der er partner i budget123, ser frem til samarbejdet med Patriotisk Selskab.

- En af kongstankerne bag budget123 har været at udvikle et standardiseret værktøj, som automatisk tilpasser sig den enkelte virksomhed. Det er vi lykkedes med, og systemets tilpasningsdygtighed er netop grunden til, at budget123 er ligeså relevant for det store gods som for det mindre jordbrug – og for begges samarbejde med bank, bestyrelse og eksterne rådgivere, understreger Tim Hansson.

For yderligere oplysninger – kontakt:
Udviklingsdirektør Peter Borreby, Patriotisk Selskab, tlf. 6315 5450, mail [email protected]
Partner Tim Hansson, budget123, tlf. 6160 2058, mail [email protected]

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.