Pressemeddelelse

Odense, d. 13. marts. 2014.

Fynsk it-iværksætter samarbejder med landets største revisionshuse

På bare syv år har budget123 udviklet sig fra et universitetsprojekt med potentiale til en it-virksomhed af format. Nære samarbejder med landets største revisionshuse har været en realitet siden 2012, og da budget123 for nyligt gik internationalt med deres seneste produkt, report123, var det igen med armene over hovedet og stor tiltro til, hvad morgendagen vil bringe.


Leverandør til KPMG og Deloitte

I de spæde år var der langt mellem succeserne i budget123. Hver enkelt kunde skulle løbes op, og der var kun stifterne selv til at gøre benarbejdet. Siden da er budget123 sprunget op på den store klinge:

– Vi samarbejder nu med de største revisionshuse i landet, og med bl.a. KPMG og Deloitte som aktive medspillere, er vores spændvidde i markedet blevet langt større.

Revisionshusene er vigtige kunder i sig selv, men dertil kommer, at de er uvurderlige kontaktflader til de små og mellemstore virksomheder, vi primært henvender os til, siger Tim Hansson, medstifter af budget123.

Iværksætterne krydser landegrænser

I slutningen af 2013 slog budget123 endnu en milepæl i jorden, da de lancerede produktet, report123, på det svenske, norske og britiske marked. report123 er en lillebror til budget123, og – som navnet antyder – er det et brugervenligt rapporteringsværktøj.

– Hvor vi står nu, er internationalisering næste logiske skridt. Udenlandske markeder ligger i naturlig forlængelse af vores kraftigt stigende online salg, og på udviklingssiden er vi allerede langt i forhold til også at kunne gå internationalt med vores primære produkt, budget123.

– Vi føler os godt stillet på nye markeder, da de potentielle kunder generelt ligger tæt. Økonomistyring er ligeså aktuelt for VVS-firmaet som konsulentbureauet, og budget123 tilpasser sig nemt begge.

budget123 vokser med deres kunder

Ikke alene har budget123 en stor kundetilvækst, de oplever også et usædvanligt lavt frafald på bare 1 – 1.5 %. Det begrundes bedst i glade og tilfredse kunder, som ser perspektivet i en fast parløb med budget123.

Tim Hansson uddyber: – Vores kunder kan skabe resultater fra dag et, fordi budget123 er en standardløsning med gennemtestet funktionalitet. Efter en kort og ukompliceret implementering er kunden i fuld gang med sit første budget.

Problemet med gennemtestede standardløsninger er ofte, at de med tiden kommer til kort over for kundens specifikke behov – de er simpelthen for rigide.

Den mur render budget123 ikke panden imod. – Vores system er fleksibelt på flere kanter. Dels er der nem adgang til indstillinger for dig som bruger. Du tilretter ganske enkelt systemet, så det matcher netop dine præferencer.

Men samtidig er budget123 hele tiden forbundet med – og betinget af – virksomhedens regnskabssystem, fordi opdateringer og ændringer dér, automatisk opdaterer og ændrer strukturen i budget123.


I pipelinen: responsivt webdesign

Lige nu arbejder budget123 på højtryk med at kunne præstere en endnu bedre brugeroplevelse.

Den kommende version 4.0 introducerer ikke alene et responsivt webdesign, men også en moderne, minimalistisk brugerflade. Og som altid: ny, smart funktionalitet.

For yderligere oplysninger kontakt: Tim Hansson, budget123, T. 6160 2058, M. [email protected]
For logo og billeder gå til: http://budget123.dk/virksomhed/kontakt/presse.aspx

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.