Pressemeddelelse

Odense, d. 13. feb. 2014.

Førstehjælp til virksomheder i krise

Projektet Early Warning er sat i verden for at hjælpe kriseramte virksomheder tilbage på sporet. budget123 er gået ind i redningsarbejdet ved at stille deres budget- og rapporteringsværktøj til rådighed. For konsulenterne i Early Warning betyder det en mere effektiv arbejdsproces. For den kriseramte virksomhed kan det betyde en ny chance og et goddag til en stram økonomisk styring, som netop giver et tidligt varsel.

Kriseramt

Forestil dig, at du ejer og leder en virksomhed i vækst. Driften kører planmæssigt, økonomien er fornuftig, og du har vinden i ryggen. Men pludselig sker der et skred, og du står med ansvaret for en virksomhed i krise.

Du føler dig handlingslammet, berøringsangst og alt andet end 'opgaven voksen'. Krisen bliver personlig, for virksomheden er din, og langt hen ad vejen er den dig. Hvad stiller du op?

Hvis du kan samle mod til det, søger du hjælp. Projektet Early Warning tilbyder gratis, uvildig og naturligvis fortrolig rådgivning til virksomheder i krise. Det er bemandet af vækst-konsulenter og kan desuden trække på et korps af frivillige rådgivere.

Fælles for konsulenter og frivillige er, at de møder dig med venlighed, respekt og et sæt friske øje, der måske kan spotte blinde vinkler og skjulte handlemuligheder i din kriseramte virksomhed.

Kend rigets tilstand

Peter Bausager er vækstkonsulent i Early Warning: "Når jeg møder en virksomhed i krise, har jeg brug for hurtigst muligt at kende rigets tilstand. Det gør jeg bedst ved at lægge et budget, så for mig er der meget at vinde ved samarbejdsaftalen med budget123".

"Og på den lange bane kan virksomheden selv bruge budget123 til at konstatere modgang i tide. Altså, inden den eskalerer til en egentlig krise", fortsætter han.

Overblik til overskud

Partner i budget123, Tim Hansson, udtaler: "Vi valgte at sponsorere budget123-licenser, fordi det arbejde, projektet udfører, er i virkelig god tråd med vores produkt. budget123 handler netop om at skabe overblik og finde muligheder for handling".

Ordlyden i budget123s slogan indfanger det ret præcist. Det lyder overblik til overskud netop fordi, overblik avler overskud – mentalt, fordi du har et solidt beslutningsgrundlag at styre din virksomhed efter og på bundlinjen, fordi du af samme årsag træffer bedre beslutninger.

Tidligt varsel

Projektleder for Early Warning, Svend Røge understreger vigtigheden af løbende økonomisk overblik: "Chancerne for at redde en kriseramt virksomhed er naturligvis langt større, hvis ejeren søger hjælp tidligt i processen, inden krisen for alvor folder sig ud. Det er rettidig omhu om igen. Desværre er virkeligheden oftest den, at en række forhold hindrer, at det sker, men et effektivt overblik over økonomien, eksempelvis ved hjælp af budget123, er et super godt udgangspunkt.

Status på samarbejdet mellem budget123 og Early Warning er, at Tim Hansson fra budget123 er inviteret til at introducere Peter Bausager og hans kolleger for systemet.

Yderligere oplysninger
Tim Hansson, Partner hos budget123, telefon: 6160 2068, mail: [email protected]
Svend Røge, Projektleder af Early Warning, telefon: 2134 3136, mail: [email protected]

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.