Downloads til TeamViewer

Her finder du materiale med relation til budget123, som det kan være interessant for dig at downloade.

Indholdet på denne side er gratis, men det er ikke inkluderet i din supportaftale. Derfor er du selv ansvarlig for installation og vedligeholdelse af den software, du henter.

Download TeamViever

Download til Mac       Download til Windows

Teamviewer er et program, der gør, at vi kan se samme skærm.
Klik på æblet eller flaget, afhængig af om du bruger Apple eller Windows

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.