Dynamics Nav Native Database

Se hvor let du laver integration til budget123.
Følg nedenstående vejledning.

Til installationsvejledninger

Trin 1 - Tjek din Nav ODBC-licens

Som det første skal du købe en ODBC-licens, da den er en forudsætning for, at budget123 kan hente data ud af en Dynamics Nav, der kører med native database.

I Nav kan du se, om du allerede har licensen. Du skal bare klikke "Funktioner -> Licensoplysninger" og tjekke, der står min. 1 under antal ud for granul ID 1.700 C/ODBC.

Hvis dette ikke er tilfældet, skal du bestille en licens hos din Nav-leverandør.

Trin 2 - Opret en ODBC-datasource

Opret en ODBC-datasource igennem Windows' ODBC administrationsværktøj. Hvis Nav ligger på en 64 bit-version af Windows, skal du vælge 32-bit versionen af ODBC-datasourcen.

Vælg den ODBC driver, der passer til Nav. Den hedder typisk Microsoft Dynamics Nav Driver eller blot CODBC. Hvis den ikke findes i oversigten, er den ikke installeret. Find driveren fra installationsmediet fra din Nav installation.

Det er vigtigt, at du opretter DSN som System-DSN, og at du angiver sproget til "Danish".

Trin 3 - Installer Windows Service

Du skal installere en Windows-service på SQL-serveren, der skaber en udgående forbindelse til IP: 91.193.137.47:2103. Derfor skal der være hul i firewallen den vej.

Når du installerer servicen, skal du angive ”ODBC” og indtaste det brugernavn og den adgangskode, du har fået af budget123. Servicen hedder DataQueryService, og du finder den i service-oversigten.

Servicen kører som lokal systembruger.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.