Undervisning i budget123

Vi underviser gerne dig og dine kolleger i brugen af budget123. Uanset hvor undervisningen finder sted – online eller ved din egen arbejdsstation – tager den altid afsæt i dit eget materiale og i dine behov.

Bliv ekspert i at styre dine tal

Få de rette betingelser for at lægge budget efter best practice med undervisning. Vi hjælper dig godt i gang, opfrisker brugen eller støtter lige der, hvor du synes budgetlægningen driller. 

Rent praktisk foregår undervisningen online vha. TeamViewer, der gør, at vi deler samme skærm. Opkoblingen er hurtig så din tid bliver brugt på dit budget. 

Vores store erfaring med undervisning giver dig de bedste forudsætninger for at komme i land med budgettet i tide. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dine egne tal, og tilpasser niveuet til den enkelte for maksimalt udbytte

Undervisning i øjenhøjde

Vil du hellere have undervisning i din egen virksomhed? Vi kommer gerne og præsenterer budget123 for jer. Også her tager vi udgangspunkt i dine egne tal, og hjælper jer godt i gang med at bruge budget123. 

Undervisningen foregår i et tempo så dig og dine kollegaer kan følge med på jeres niveau. De genkendelige tal understøtter processen og giver den nødvendige forståelse af budgetlægning.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.