Hotline og mail

Grib telefonen eller ty til tasterne, hvis du har spørgsmål til budget123. Vi er den slags mennesker, der elsker at knuse problemer og finde smartere måder at gøre tingene på.

Support til budget123

Hotline

Nogle spørgsmål finder bare ikke deres svar, inden man får et andet menneske i røret. Vores hotline er åben alle hverdage fra 9.00 – 15.00,
og vi hilser ikke af, før du er tilbage på sporet.

Ring på telefon 25 94 45 00

E-mail

Du er altid velkommen til at sende os en mail, men ligeså nemt er det at udfylde vores kontaktformular. Uanset hvordan du kontakter os, svarer vi så hurtigt, vi kan.

Skriv på adressen:

Vi hjælper dig med at bruge budget123

Vi hjælper dig med de tekniske spørgsmål, du måtte have til funktionerne i budget123. De kunne f.eks. lyde sådan her:

Hvordan lægger jeg budgetdata ind?

Hvordan sætter jeg formler og afhængigheder op?

Hvordan eksporterer jeg til Excel?

Sådanne spørgsmål er vi eksperter i. Vi kender hver en krog af budget123, og lærer hellere end gerne fra os. Men generelle spørgsmål om økonomistyring – dem skal du stille en revisor.

Prøv budget123

Se dig omkring i budget123.

Få en præsentation

Se hvad du kan med budget123.

Bestil budget123

Kom hurtigt i gang med budget123.